+31 20 6199 993 info@gtmservice.nl

GTM Transportservice is een ervaren transportbedrijf dat gevestigd is op Schiphol-Rijk. Vanuit het hart van de Haarlemmermeer rijden onze vrachtwagens uit over de gehele Benelux en naar andere landen in West-Europa.

Wij verzorgen vrijwel alle vormen van vervoer binnen een professioneel en uitgebreid totaalpakket. Of u nu luchtvracht, groot of klein transport wilt laten verzorgen. GTM Transportservice regelt het voor u.

Snelheid, veiligheid en flexibiliteit zijn onze kernpunten, en uw transportbehoefte bepaalt onze werkwijze. In overleg met u bekijken we wat voor uw budget en wensenpakket de slimste en voordeligste oplossing is.

Alle chauffeurs beschikken over een ACN pas en zijn gecertificeerd als luchtvracht medewerker en ieder jaar zullen de chauffeurs een nieuwe training moeten volgen. Alle vrachtauto’s zijn voorzien van een gps volgsysteem, zo kunnen wij u laten weten waar uw vracht zich bevindt, tevens zijn alle opleggers voorzien van een SBS security sloten om uw vracht nog beter te beveiligen.