+31 20 6199 993 info@gtmservice.nl
GTM Transportservice is als vaste vervoerder actief op Schiphol/Luchthavens voor het aanleveren (export) en overhalen (import) van goederen. Dit doen wij voornamelijk voor onze opdrachtgevers op Schiphol en natuurlijk ook in de rest van het land. GTM Transportservice beschikt over oplegger(s) met een rollenbanen, hierdoor kunnen wij luchtvrachtplaten en containers direct vervoeren naar locatie.
Vervoer over de weg is een traditionele transportvorm, waar talloze opdrachtgevers dagelijks gebruik van maken. Regulier wegtransport is dan ook uitstekend geschikt voor het vervoeren van grote en kleine vrachten die niet gevoelig zijn voor bederf en waar niet per se tijdsdruk achter zit. Desondanks is uw vracht ook via wegvervoer natuurlijk snel op de plaats van bestemming. GTM Transportservice is als vervoersonderneming actief door de hele Benelux, en rijdt op verzoek tevens naar andere landen binnen Europa.
Als haast geboden is of indien u goederen of producten om een andere reden snel wilt laten afleveren, biedt de expressdienst van GTM Transportservice uitkomst. Behalve uiteenlopende soorten vrachtgoed, kunt u via onze expressservice eveneens pakketten of andere artikelen van bescheiden formaat vliegensvlug laten vervoeren. Het maakt daarbij niet uit of uw spoedzending binnen Nederland moet worden bezorgd, of dezelfde dag nog elders in Europa wordt verwacht. Uw expressvracht krijgt altijd voorrang.
Heeft u behoefte aan opslagruimte voordat verder vervoer plaatsvindt, dan is dat geen punt voor GTM Transportservice. Koel- en diepvriesproducten en minder delicate voorraden en goederen kunnen namelijk tussentijds bij ons worden opgeslagen. Uiteraard houden wij een oogje in het zeil, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw artikelen veilig staan en de vereiste zorg krijgen. Op het overeengekomen tijdstip worden de goederen gedistribueerd en afgeleverd bij uw klanten en afnemers.
GTM Transportservice is sinds 2004 dagelijks actief op de weg en kan worden ingeschakeld voor diverse soorten vervoer. Hierbij kunt u denken aan luchtvracht, wegtransport, pakket- en express diensten, distributie, geconditioneerd en gekoeld transport. Onze verschillende vervoersactiviteiten hebben gemeen dat altijd snel en zorgvuldig te werk wordt gegaan, waarbij de belangen van onze én uw klanten en opdrachtgevers voorop staan.
GTM Transportservice is niet alleen begaan met de zorg voor en het vervoer van uw vrachtgoederen, wij maken ons ook sterk voor het milieu. Daarom houden wij tijdens onze werkzaamheden zoveel mogelijk rekening met de natuur en de leefomgeving. Dit schoon en groen rijden bereiken we onder meer door te kiezen voor minder milieubelastende brandstoffen en gebruik te maken van roetfilters. Daarnaast voldoen de trailers, trucks, vrachtwagens, bestelbussen en koeriersauto’s van GTM Transportservice vanzelfsprekend aan alle wettelijk vastgestelde milieunormen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u interesse in onze diensten? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak